Personligt

fredag 25 maj 2012

Hur kunde jag glömma.... DT-uppdrag hos Annelies & Mians

Jag förstår inte hur det gick till.... Men jag har ju GLÖMT att berätta för er att jag fått den stora äran att ha mitt första DT-uppdrag hos Annelies och Mians scrapbook & pyssel, länk kommer så snart jag lärt mig att infoga den... Jag har ju sagt att även bloggen är ny för mig :-)

Mitt första spännande uppdrag är att blogga den 6 juni på Miansscrapodesign

Ska också hålla en kurs i blomtillverkning och nästa vecka kommer nytt material för detta från England..... JAG LÄNGTAR!

Ska också gå en metall-tejpskurs med Mian nästa vecka, min plats i Karlstad (svensk scrapbookings träff i oktober) är också bekräftad.
Bara kul saker, enda smolket i bägaren är att jag måste vänta ända tills 12 juli (minst) innan jag får besked om jag kommit in på sökt utbildning....

Ses snart igen hoppas jag!

- Posted using BlogPress from my iPad
Paddington

2 kommentarer:

  1. Tack för den inspirerande blomkurskvällen i Västerås! Hoppas få tid i sommar och pyssla och testa teknikerna du gick igenom. Håller en tumme att du håller fler kurser och utvecklar "blomstertankarna" i scrapvärlden så vi får ta del av dina idéer! /Anna-Karin

    SvaraRadera
  2. TACK för en toppenkväll själv, kom hem full av inspirationen jag fick av era kommentarer, frågor och idéer. Kom ihåg anteckningar e på gång och jag ser fram emot att se bilder på ERA skapelser mh à teknikerna vi provade. Fler kurser kan nog bli aktuellt så håll koll på bloggen.... Och tack ännu en gång!

    SvaraRadera